Wij willen vanuit wederzijdse betrokkenheid leerlingen helpen om zichzelf te kunnen zijn.

Happy Vibes dag

09 februari 2023

Maandag was het dan zo ver! Het nieuwe schooltheater hebben we feestelijk geopend.

 

Samenwerking

De Savioschool en de Daltonschool werken op steeds meer vlakken samen. Zo ook op cultureel gebied. Vanuit de gemeente kwam er de mogelijkheid om op cultureel gebied een plan aan te dragen voor scholen.

De Savioschool en Daltonschool wisten meteen wat ze wilden en hebben samen een plan geschreven. In het plan stond beschreven dat we een mooi podium wilden creeeren waar de scholen meerdere keren per jaar, samen culturele projecten zullen organiseren.

 

Theater

In januari is het theater gerealiseerd. Het is nog mooier geworden dan we hadden verwacht en gehoopt. Het is echt een professioneel theater, de lampen zijn mooi aan het plafond bevestigd en het doek is prachtig.

 

Opening

Maandag hebben we het theater feestelijk geopend met ons eerste project. JamboAfrica organiseerde een Happy Vibes dag. Wat een feest!

 

Happy Vibes dag

Op deze dag zijn de Savioschool en Daltonschool samen gestart in het nieuwe theater. De djembe's en Afrikaanse dans werden geïntroduceerd. Het was onmogelijk om stil te blijven zitten, er werd gedanst, gezongen en meegeklapt. Wat een heerlijke start van de dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na deze vrolijke start gingen alle kinderen weer terug naar hun eigen klas. Iedere groep kreeg gedurende de dag een workshop. Dit was een workshop percussie of een workshop Afrikaanse dans.

De hele dag waren de vrolijke klanken van de djembe's te horen door de school.

 

 

 

 

 

 

 

De dag hebben we gezamenlijk afgesloten in het theater. De docenten van JamboAfrica gaven een prachtig optreden en wederom gingen de voetjes van de vloer. Alle leerlingen en docenten van de Savioschool en Daltonschool dansten door de zaal en er werd gezongen en gelachen. Met recht een Happy Vibes dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat een fijne aftrap was dit.

 

Het smaakt naar meer.

 

 

 

 Nieuwsarchief

Savioschool

Prinses Irenelaan 32

2181 CZ Hillegom

Tel.: 0252 - 53 24 94

E-mail: savioschool@aloysiusstichting.nl